Dil Okulu


Yurtdışında dil eğitimi size pratik yaparak öğrenme imkanı sunar. Derslere ve testlere elveda deyin! Başarılı bir deneyim için gizli tarif 3 adımda:

1) Yurtdışında sizin için en uygun dil okulunu seçin
2) Yeni insanlarla tanışın 
3) yeni kültürler. 

EduandEdu olarak öğrencilerimizin tüm beklenti ve taleplerini karşılayabilmek için Amerika, İngiltere, İrlanda, Kanada, Avustralya, Malta, Güney Afrika, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya, Fransa ve Rusya gibi ülkelerde tanınmış dil okulları ile çalışmaktayız.
 Yurtdışındaki en iyi dil okullarından beklentilerinize ve bütçenize en uygun dil okulu fiyat tekliflerini almak için bilgi talep formumuzu doldurun.
 
Yurtdışına çıkmadan önce yabancı dilinizi geliştirmek isterseniz Fransızca, İspanyolca ve İngilizce dersleri sunuyoruz. 

 Yurtdışında dil eğitiminizi tamamladıktan sonra alacağınız bitirme sertifikası sizi bir sonraki eğitim hayatınızda, kariyerinizde, iş başvurularınızda ve yaşamınızda avantajlı bir noktaya taşıyacaktır. Yabancı dil öğrenmek günümüzde neredeyse kaçınılmaz hale gelmiştir. İletişim araçlarının ve iletişimin artması, teknolojinin gelişmesi ve dünyada ticaretin küreselleşmesi bir değil birkaç farklı dil bilmeyi gerekli kılmaktadır.

Dil öğrenmenin en kolay kısmı başlangıçtır. Seviye ilerledikçe öğrenme süreci de paralel olarak uzar. Standart bir programla ortalama bir yıl içinde bir yabancı dili etkin bir şekilde kullanmayı rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Eğer bu kadar zamanınız yoksa yoğunlaştırılmış programlarla bu süreyi 6 aya kadar indirmeniz mümkün.

Bütçe açısından ise hemen her bütçeye uygun seçenekler mevcut. Sanılanın aksine yabancı dil okulu fiyatları hem okula gidebileceğiniz hem de çalışabileceğiniz bir ülkeye göre değişiyor. Örneğin Avustralya ve İrlanda gibi ülkeler eğitimle birlikte çalışma izni de vermektedir. 

Yurtdışında dil eğitimi birçok farklı amaç için verilmektedir. Örneğin akademik dil programları, dil eğitimi sonrası üniversite eğitimine devam edecek öğrenciler için sınavlara hazırlık programları, iş, hukuk, turizm, tıp İngilizcesi vb. özel bir alanda dil becerilerini artırmak isteyenler için programlar ve daha birçok farklı amaca yönelik programlar sunulmaktadır.